Faith No More da semne de revenire si Metallica a mai batut un record


  • Se intoarce Faith No More?

Faith No More nu a mai lansat muzica originala de la albumul din 1997, “Album Of the Year”. Trupa s-a reunit in 2009 si a concertat, dar acum tweetul de pe pagina lor oficiala sugereaza ca ar putea face un nou pas pentru a scrie muzica din nou. Pe 30 Mai, Faith No More a transmis urmatorul mesaj pe Twitter, alaturi de fotografia vocalistului Mike Patton, “cel mai talentat muzician al generatiei sale” (nu mai stiu cine-a zis-o pe asta, dar nu mi-o pot scoate din cap): “Reuniunea a fost distractiva, dar acum e timpul pentru a fi un pic creativi”.

faith no more tweet

  • Metallica a cantat live “The Frayed Ends Of Sanity” pentru prima data – vezi video

Legenda heavy-metal Metallica a cantat pentru prima data intr-un show live, melodia din 1988 “The Frayed Ends Of Sanity”, de pe “…And Justice for All”, in 28 Mai, la Sonisphere Festival, in Helsinki.

Spectacolul face parte din seria de concerte “Metallica By Request“, unde setlist-ul trupei este ales de catre fanii care pot vota pentru melodiile pe care doresc sa le asculte, dintr-o colecție de 130 de piese.

Intre timp, LP-ul Metallica autointitulat si aparut in 1991, cunoscut si sub numele de “The Black Album”, a devenit primul album care a ajuns la 16 milioane de vanzari in Statele Unite, de cand SoundScan a inceput centralizarea datelor vanzarilor, din 1991. “The Black Album” si “Come On Over” al artistei Shania Twain sunt singurele doua albume vandute in peste 15 milioane de exemplare in SUA, din acel an incoace. “The Black Album” a atins 16 milioane de vanzari in ultima saptamana a lunii Mai 2014. La mai multe!

Advertisements

One thought on “Faith No More da semne de revenire si Metallica a mai batut un record

  1. Pingback: Veste mare! Faith No More scoate un album in 2015 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s