In premiera, Testament in concert la Bucuresti


Testament concert 2014 Bucuresti

Testament concert 2014 Bucuresti

Pe 12 August 2014, pentru prima data in Bucuresti, legendara trupa thrash-metal Testament va sustine un concert la Arenele Romane, anunta Phoenix Entertainment, intr-un comunicat de presa.

Cunoscuta ca una dintre cele mai populare formatii americane de metal, Testament a fost printre primele trupe care a ajuns in mainstream, odata cu lansarea discului Big Four of Thrash.

Cei care au pus bazele trupei au fost chitaristul Eric Peterson si varul sau, vocalistul Derrick Ramirez, in anul 1983, in San Francisco Bay Area, activând initial sub numele de Legacy. Imediat dupa inregistrarea primului album (“The Legacy” – 1987), trupa a fost fortata sa-si schimbe numele din The Legacy in Testament, deoarece o alta trupa de Jazz purta acest nume.

Testament au primit aproape instant confirmarea valorii in circuitul thrash-metal, fiind comparati cu ceilalti pionieri ai genului, Metallica.

Dupa mai multe schimbari, Testament inseamna: Eric Peterson – chitara rhythm, backing vocals, Alex Skolnick – chitara solo, backing vocals, Chuck Billy – voce, Gene Hoglan – tobe, Steve DiGiorgio – bass.

In august 2012, Eric Peterson a declarat ca Testament vor incepe lucrul la un album de studio, al 11-lea, daca “Dark Roots of Earth” (albumul din 2012) va fi un succes. O saptamâna inainte de lansarea “Dark Roots of Earth”, si Chuck Billy a promis ca Testament nu va mai avea pauze uirase intre albume și vor munci din greu, vor concerta si vor vor incerca sa compuna un nou album cand vor putea.

In Septembrie 2013, Chuck Billy a revenit si a declarat pentru “Rock Overdose” ca din ianuarie-aprilie 2014, Testament ar incepe lucrul și inregistrarea noului album de studio, al 12-lea, pregatindu-se pentru o lansare in 2014. Testament a lansat intre timp un dubla DVD live cu “Dark Roots of Earth”.

Toate ingredientele vitale care au facut trupa Testament sa exceleze vor fi prezente in super-show-ul de la Bucuresti: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitara, acordurile ametitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe ( supranumit “ceasul atomic”) si Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilitatile sale remarcabile la bas. Cu alte cuvinte, se anunta o vara incendiara in care iubitorii de thrash metal vor fi rasplatiti cu un concert exploziv si plin de surprize.

Accesul publicului se va permite de la ora 18:00, iar concertul va incepe la ora 19:30.

  • Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, la Sala Palatului si online pe www.eventim.ro, la pretul de 92 RON.

Phoenix Entertainment a pregatit un pachet special pentru cumparatorii care vor achizitiona bilete la Artmania 2014.  Acestia vor avea parte de o reducere de 10 lei la concertul Testament, doar in conditiile in care isi cumpara simultan ambele bilete direct de la sediile Eventim din Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Timisoara.
Oferta este valabila pana la data de 1 August, 2014.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s