Expo cu unicate Harley-Davidson


Harley Davidson

Harley Davidson

O expozitie unica a motocicletelor de colectie marca Harley-Davidson va putea fi admirata la Mall Promenada, in perioada 20 mai – 1 iunie, de catre iubitorii de motoare.

Nu ma pricep eu la motoare, drept care bag un cinstit copy-paste la comunicatul de presa. Mai multe amanunte, puteti gasi si pe pagina de Facebook a evenimentului.

Exponatele constau in piese legendare produse intre anii 1918-1995, adevarate obiecte de colectie, carora li se vor alatura cele mai noi modele ale bine-cunoscutului brand, precum modelul Harley Racer, Duo Glide si motocicleta Sportster® 883 Reste.

Modelul “Harley Racer” produs in 1927 are un singur cilindru, cu un motor cu o capacitate de 350 de cmc (cm cubi). Este unul din cele mai rare modele Harley Davidson, un exponat al vremurilor in care cursele reprezentau o adevarata aventura.

Politia americana a cumparat in 1962, 10.000 de motociclete modelul “Duo Glide”pentru monitorizarea traficului, datorita imbunatatirilor aduse predecesorului sau “Hydra Glide”. Prin adaugarea suspensiei in partea din spate, modelul, supranumit “The Police”, a devenit mult mai confortabil.

Motocicleta “Sportster® 883 Reste” este in prezent etalonul stilului retro Harley-Davidson®. Rezervorul clasic de combustibil in stil “peanut” combinat cu steagul in carouri inspirat din curse asigura motocicletei un aspect cool, de Sportster clasic. Aceasta motocicleta este propulsata de un motor Evolution™ de 833 cc produs pentru perfectiune.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s