Bob Dylan canta Frank Sinatra. Dansati ?


Bob Dylan

Bob Dylan

Bob Dylan a postat un cover al lui Frank Sinatra “Full Moon and Empty Arms”, un hit din 1945, pe site-ul sau, aceasta fiind prima melodie de pe un nou album viitor al muzicianului in varsta de 72 de ani .

Aceasta piesa este de pe un viitor album care va aparea mai tarziu, in acest an“, a declarat un purtator de cuvant al solistului pentru Rolling Stone. Nu a confirmat niciun titlu de album, dar Dylan a postat o fotografie de-a sa cu comentariul “Shadows in the Night”.

Dylan (foto: tribune.com.pk) nu s-a abatut prea mult de la piesa originala Sinatra, desi versiunea sa inlocuieste o sectiune cu chitara . “Full Moon and Empty Arms”, a fost scris de Ted Mossmann si Buddy Kaye si a fost inspirata de compozitia lui Serghei Rahmaninov “Concertul pentru pian nr 2 in do minor”. Piesa a fost reluata de multi, de la Robert Goulet la The Platters, insa versiunea lui Sinatra ramane cea mai faimoasa. Ultimele albume Dylan au fost puternic influentate de muzica acestei epoci.

Intre timp, il asteptam pe Bob Dylan pentru un al doilea concert in Romania. Despre concert am scris aici.

Legenda muzicii folk, Bob Dylan revine in Romania, pentru a sustine un al doilea concert, de data aceasta la Sala Palatului din Capitala, pe 25 Iunie 2014. Bob Dylan a mai concertat la Bucuresti in Iunie 2010, in cadrul Never Ending Tour, sirul de reprezentatii neintrerupte ale cantaretului, inceput in iunie 1988.

Biletele pentru concertul lui Bob Dylan pot fi achizitionate prin reteaua Eventim, dar si online, pe http://www.eventim.ro, iar preturile variaza intre 149,80 si 695,50 lei, in functie de asezarea in sala. 695 de lei? Nu, pe bune acum!

Dansati ? Mie-mi plac romantismele astea ;))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s