“Breaking the Law” a devenit “Respecting the Law” si noul album Judas Priest 2014


Rob Halford Judas Priest "Redeemer of Souls" 2014

Rob Halford Judas Priest “Redeemer of Souls” 2014

Continuu cu noutatile muzicale din muzica rock si cu o stire care va bucura fanii metal: Judas revine! Vesti despre noul album Judas Priest 2014, numit “Redeemer of Souls”, despre turnee si cum a devenit “Breaking the Law””Respecting the Law”. Articolul este inspirat dintr-unul aparut in revista Rolling Stone si care anunta aparitia noului album Judas Priest.

Judas Priest, cei mai tari mosulici din muzica heavy, au piese noi pentru un nou album, primul in 6 ani de zile si cel de-al 17-lea din cariera, intitulat “Redeemer of Souls” si care va fi lansat pe 15 Iulie 2014.

Solistul Rob Halford (foto: noisecreep.com) a declarat la inceputul acestui an, pentru Rolling Stone, ca albumul va fi unul foarte greu (very heavy). Primul single de pe album, cel care da titlul LP-ului, este si primul cu chitaristul Richie Faulkner, chitaristul si fondatorul KK Downing parasindu-i in 2011. “Va fi un moment de mare pentru Judas Priest si pentru metal, speram“, a mai spus Halford .

Uneori, in trecut, am fost trecuti prin foc si sabie pentru ca am fost prea aventurosi din punct de vedere muzical. Asa ca am ascultat criticile“, a declarat chitaristul Glenn Tipton, probabil referindu-se la reactiile critice venite dupa “Nostradamus”. “De la inceput pana la sfarsit, “Redeemer of Souls” este metal pur Judas Priest“. Metal clasic marca Judas Priest trebuie sa asteptam pentru noul album din 2014.

De la lansarea lui “Nostradamus”, grupul s-a adaptat intre cele 2 evenimente: plecarea lui Downing si sosirea lui Faulkner si a pornit in ultima expeditie mondiala “Ëpitaph Tour”, in 2011. “Turneele ne iau o mare parte din viata“, a declarat Tipton pentru revista Rolling Stone, in acel an . “Facem asta de 40 de ani sau pe aproape, iubim acele momente cand suntem pe scena, dar e greu sa fii departe de casa si sa calatoresti tot timpul“. Decat sa mearga in turneu pentru promovarea noului album, trupa a ales sa scoata o compilatie – “The Chosen Few” (misto titlu, nu ?!) – care continea melodii celebre alese de prieteni si fani Priest, printre care Ozzy Osbourne, Motorhead si Metallica.

Recent, trupa si-a luat putin timp liber pentru a rescrie versurile pentru hit-ul lor “Breaking the Law”, devenit “Respecting the Law”, pentru un episod din The Simpsons, aparut in ianuarie. Grupul a mai primit spatiu si pentru un alt episod, dupa ce fanii Judas s-au plans online, ca episodul s-a referit la Judas Priest ca la o trupa “death metal”. Ca un act de cainta, Bart Simpson a mazgalit pe tabla “Judas Priest nu este Death Metal”, in deschidere show-ului.

Advertisements

One thought on ““Breaking the Law” a devenit “Respecting the Law” si noul album Judas Priest 2014

  1. Pingback: Judas Priest – concert la Bucuresti in Iulie 2015 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s