Metallicaaa


Metallica

Metallica

Vesti bune pentru fanii muzicii heavy metal: Metallica (foto: o.canada.com) pregateste noul album si concerteaza la Praga, pe 8 Iulie.

Bateristul legendarei formatii rock Metallica, Lars Ulrich, a declarat pentru revista Rolling Stone ca trupa este foarte concentrata pe compozitiile de pe noul album pe care-l pregatesc, primul material din ultimii 6 ani, de la “Death Magnetic”.

El a adaugat ca lucreaza la noul album de aproximativ 1 an de zile si se vor reuni in studioul de inregistrari la inceputul lunii Mai. “Vom vorbi despre cine-l va produce. N-am inceput inregistrarile, suntem inca foarte concentrati pe compozitie“, a mai declarat bateristul legendarei trupe americane.

Intre timp, Metallica este implicata in multe concerte prin Europa in aceasta vara, numite “Metallica by Request”, in care cei care si-au cumparat bilet la unul dintre concerte pot intra pe site-ul Metallica By Request si pot vota ce melodie vor sa asculte in cadrul show-ului live. “Ca sa fiu sincer, cateodata imi doresc ca oamenii sa voteze melodii mai putin cunoscute”, a adaugat Lars Ulrich in cadrul aceluiasi interviu.

Procesul de votare se incheie cu o saptamana inaintea concertului, pentru ca trupa sa aiba timp sa repete cererile fanilor. In acest scop, Metallica cara dupa ea, oriunde s-ar duce, o “camera de repetitii”.

In ceea ce priveste lista concertelor, tot pe http://www.metallicabyrequest.com/ puteti gasi datele fiecarui show. Dupa cum v-am anuntat deja, pe 8 Iulie 2014, Metallica va concerta pe 4 Iunie la Hamburg, la Roma pe 1 Iulie, Praga – 8 Iulie si la Viena o zi mai tarziu, pe 9 Iulie. Acestea sunt cele mai “apropiate” destinatii de Romania, pentru vara aceasta.

In cazul in care vreti o oferta personalizata, va recomand cu incredere urmatorul tur-operator.

Succes si drum bun! Astept o cronica de la concert sau o inregistrare cu cererea voastra, cantata live de ditamai Metallica.

Ne bestializam?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s