Noutati in muzica rock: Courtney Love si Prince au noi single-uri. Asculta-le aici


Am cules din notatile muzicale din muzica rock (si funk) cateva stiri interesante, pe care vi le prezint pe scurt: Courtney Love are un nou single, la fel si Prince, care se mai pregateste si de relansarea “Purple Rain” Tot in acest articol veti afla si care este cea mai vanduta trupa de la inceputul anului 2014, pe suport vinil. Pentru cei interesati, mai multe amanunte, mai jos. Enjoy!

Courtney Love

Courtney Love

Courtney Love, fosta solita a grupului de rock alternativ Hole, va lansa pe 4 Mai 2014 un disc single cu 2 melodii usor-punk “You Know My Name” si “Wedding Day”. Intr-un interviu recent pentru revista The Quietus, Coutney Love (foto: celebuzz.com) s-a plans ca lumea asteapta mai mult de la ea in materie de compozitie decat de la Queens Of The Stone Age, impunandu-i un standard ridicat, nu se stie din ce motiv. Pur si simplu, ceea ce compune trebuie sa fie al naibii de bun. Nu va mai surprinde nimic din ce zice Coutney Love, nu-i asa?

Vezi noul single Courtney Love:

  • Prince a lansat un nou single: “The Breakdown”

Surprinzatoarea veste a fost publicata de revista Rolling Stone, care mai scrie ca aparitia noului single a venit la o zi dupa ce Prince a anuntat ca a semnat din nou cu Warner Bros si ca pregateste, cu aceasta ocazie, reeditarea “Purple Rain” la aniversarea a 30 de ani de la aparitia melodiei. Mai sunt in plan si un nou album Prince si multe alte proiecte care vor fi anuntate in viitor.

Prince a fost nominalizat de 33 de ori la Premiile Grammy, si a castigat 7. Doua albume de ale sale − 1999 si Purple Rain − au fost premiate cu Grammy Hall of Fame Award.

Asculta aici noul single Prince 2014:
http://www.audiomack.com/song/dayandadream/the-breakdown

  • Arctic Monkeys este trupa cu cele mai mari vanzari pe vinil

“AM”, albumul din 2013 al trupei indie rock Arctic Monkeys, este cel mai bine vandut album pe vinil din 2014, vanzarile crescand dupa ce trupa a castigat 2 premii la BRIT Awards 2014, la festivitatea din februarie, cele pentru “Trupa anului” si “Albumul anului”.

In ceea ce privește sound-ul noului album “AM”, solistul Alex Turner, a precizat ca principalele influente au venit din muzica lui Dr. Dre, Outkast, Aaliyah si Black Sabbath.

Discurile de vinil cunosc o adevarata renastere in Marea Britanie, unde se inregistreaza cele mai bune vanzari din ultimii zece ani, un fenomen ce poate fi pus mai ales pe seama iubitorilor de sunet bun, a colectionarilor si artistilor din ce in ce mai numerosi care isi scot albumele pe acest suport.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s