Ce mai e nou in muzica rock: Asculta noul single David Gilmour si Christine McVie are o noua trupa. Aceeasi !


fleetwood mac 2014Noutati din muzica rock: Anuntul facut de Christine McVie a revigorat vanzarea albumelor si a biletelor pentru concertele programate la toamna si fostul compozitor, chitarist si vocalist al grupului de rock psihedelic Pink Floyd, David Gilmour, colaboreaza cu Ben Watt (Everything But The Girl) si vor scoate un album impreuna . Mai multe amanunte, pentru cei interesati, mai jos.

Vanzarile albumelor trupei de blues-rock american Fleetwood Mac au crescut cu 33% fata de saptamanile anterioare odata cu anuntul de reintoarcere in trupa facut de Christine McVie. Conform revistei Bilboard, albumul lor din 1988 “Greatest Hits” a reintrat in Top 200. (Foto: https://www.facebook.com/FleetwoodMac)

Anuntul facut de Christine McVie a suscitat un foarte mare interes printre fanii Fleetwood Mac. Christine McVie a parasit grupul in Ianuarie 1998 dupa o cariera de 28 de ani in Fleetwood Mac, timp in care a jucat rolul de principal compozitor, vocalist si clapar.
Multe dintre hiturile Fleetwood Mac i se datoreaza, printre acestea  ‘Say You Love Me’, ‘Don’t Stop’, ‘You Make Loving Fun’, ‘Little Lies’ si ‘Everywhere’.

Actualul line-up al grupului ii cuprinde pe Lindsey Buckingham, Mick Fleetwood, John McVie, Christine McVie si Stevie Nicks, iar formatia a anuntat ca va pleca in turneu in Septembrie anul acesta, pentru prima data in aceasta formula din 1998 incoace.

David Gilmour si Ben Watt – un nou album, in 2014

Vezi inregistrarea live in care David Gilmour canta la chitara pe melodia “The Level”, melodie care va face parte din noul album al lui Ben Watt, “Hendra”, anunta neptunepinkfloyd.co.uk. Ben Watt a petrecut 20 de ani in formatia Everything But The Girl, iar cantecul de mai jos este o bucata frumoasa din muzica de pe noul album, care va aparea pe 14 Aprilie si pe care David Gilmour va colabora pentru partea de chitara.

Cu alte muzici pentru sanatatea mintii va tin la curent saptamanile viitoare.

Cum va place David Gilmour in noua formula ?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s