Ce mai e nou in muzica rock: Kate Bush seamana cu Lemmy si “Abba meets John Lennon”


Stiri interesante din muzica rock am gasit in ultima saptamana: Smashing Pumpkins lucreaza la 2 noi albume de muzici alternative, Kate Bush e la fel de draguta ca Lemmy si Chrissie Hynde isi lanseaza albumul solo.

Lemmy-KilmisterKate Bush concerteaza din nou, pentru prima oara dupa 1979

Kate Bush a anuntat primele concerte live dupa 35 de ani de pauza, insa isi avertizeaza fanii ca nu mai arata asa cum o stiau si ca acum aduce a Lemmy, intrucat a uitat sa se hidrateze din 1987 incoace. Draguta, nu ?

“Ideea e ca acum arat ca Lemmy. Mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc, dar acum ma prefer asa. Oricum, am scris intre timp 52 de cantece despre fluturi care sunt sigura ca va vor placea.”

Anuntul concertelor a fost facut pe site-ul oficial al artistei si este vorba de showuri live in August si Septembrie 2014, la Londra. Turneul londonez va purta numele “Before The Dawn”.

billyCorganSmashing Pumpkins lucreaza la 2 albume care vor aparea in 2015

Smashing Pumpkins se va intoarce la stilul clasic, fiind in lucru cu 2 albume care vor aparea anul viitor, spune Billy Corgan. La sfarsitul lui 2014 va aparea si single-ul de promovare pentru albumele 10 si 11 de anul viitor, care se vor intitula “Monuments To An Elegy” si “Day For Night”. “Pentru cei interesati de sound-ul lor, le spun: ‘Ganditi-va la chitare, chitare, chitare si mai multe chitare'”.

Cel mai recent album aparut sub numele Smashing Pumpkins este Oceania, din 2012.

Chrissie Hynde va canta cu John McEnroe pe albumul solo de debut (al amandurora)

Chrissie HyndeVocalista grupului The Pretenders, Chrissie Hynde a anuntat ca va scoate pe piata la inceputul lui Iunie 2014 albumul solo de debut, intitulat “Stockholm”, un album de muzica pop-rock care va suna ceva de genul “Abba meets John Lennon”, scrie The Guardian.
Albumul include si 2 colaborari, cu Neil Young la chitara pe melodia “Down the Wrong Way” si cu legendarul jucator de tenis John McEnroe pe “A Plan Too Far”.
Primul single va fi “Dark Sunglasses” si va aparea pe 21 Aprilie.

 

Asculta-l aici: https://soundcloud.com/chrissiehynde/dark-sunglasses/s-MH5qs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s