Hello, Budapest ! Line-up si bilete pentru Festivalul Sziget 2014


sigetFestivalul Sziget 2014, care se va desfasura in acest an intre 11-18 august, a anuntat noi nume. Este vorba despre The Prodigy, Lily Allen, La Roux, Miles Kane, Palma Violets, Kavinsky, Fink si Jagwar Ma.

Sziget Festival se desfasoara pe o insula verde din inima Budapestei . Pe langa multa distractie, arta si alte activitati, Sziget a dezvaluit in ultima perioada si nume din line-up, printre care amintesc Queens of the Stone Age, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Placebo, Klaxons, Stromae, Calvin Harris, Imagine Dragons, Bastille, London Grammar.

Sziget Festival a intrat din nou anul acesta în clasamentul celor mai importante zece festivaluri europene anuntat la European Festival Awards.

Sziget Festival, unul dintre cele mai mari evenimente multiculturale europene, a inceput in 1993, iar in acest an celebreaza 22 de ani de la prima editie. Festivalul atrage aproximativ 400 000 de fani din peste 70 de tari pe o frumoasa insula din inima Budapestei, oferind o experienta completa a unui festival-vacanta, cu petreceri non-stop, concerte live memorabile, o larga comunitate internationala si toate atractiile turistice pe care Budapesta le are de oferit.

Bilete au preturi cuprinse intre 179 si 209 euro si pot fi cumparate de aici.

Programul poate fi urmarit aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s