Jethro Tull revine in Romania pe 20 Iunie 2014


Jethro Tull

Jethro Tull

Concertul prog-rock, ce promoveaza noul album „Homo Erraticus”, va avea loc pe 20 iunie la Sala Palatului din Bucuresti si este organizat de Project Events.

Biletele pentru concertul Ian Anderson/ Jethro Tull din 20 iunie 2014 se gasesc in reteaua Biletoo, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1.

Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro sau myticket.ro.

Preturile biletelor pentru spectacolul din 20 Iunie 2014, ora 20.00 sunt urmatoarele:

– 250 lei (categoria VIP)
– 200 lei (categoria 1)
– 150 lei (categoria 2)
– 100 lei (categoria 3)
– 50 lei (categoria 4)

“Homo Eraticus“, noul album Ian Anderson 2014 este un album de muzica progresiva si un fel de “Thick As a Brick”, vol III. Lansarea lui este programata pe data de 14 Aprilie 2014, potrivit homoerraticus.com. Ian Anderson nu a terminat cu “muza” lui, Gerald Bostock, un personaj imaginar a carui poveste a inspirat si legendarul album “Thick As a Brick” din 1972. Anderson il ia pe Bostock de unde l-a lasat, in 2012, pe “Thick as a Brick 2″.
Mai multe amanunte despre “Homo Eraticus” am scris aici.

Cunoscut ca cel care a introdus flautul in muzica rock, Ian Anderson este fara indoiala „creierul” din spatele a tot ce a creat Jethro Tull. Condusa de cantaretul, flautistul, chitaristul si compozitorul Ian Anderson, Jethro Tull si-a creat drumul in muzica, intr-o mare masura datorita inteligentei extraordinare a lui Ian, revolutionand limbajul muzical si pe cel al compozitiei.

Cum vi s-a parut primul concert din Romania?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s