Diary of Dreams si Crematory, noile confirmari ARTmania Festival Sibiu 2014


artmania sibiu 2014

artmania sibiu 2014

Dupa confirmarile Therion si Eluveitie, se anunta Diary of Dreams, un legendar proiect Darkwave dintr-o zona muzicala indragita in comunitatea ARTmania. Cu 13 albume de mare valoare produse in peste 20 de ani si prima pozitie ocupata in topurile genului, Diary of Dreams participa in premiera la ARTmania Festival in anul in care lanseaza si un nou album: “Elegies in Darkness”. Diary of Dreams va urca pe scena Vampires’ Den vineri noapte, 8 august 2014.

Tot din categoria greilor de multa vreme asteptati la Sibiu si a muzicilor pentru sanatatea mintii, in acest an vom asculta Crematory, sambata, 9 august, in premiera la ARTmania Festival. Crematory este cea mai populara formatie de gothic metal a Germaniei cu o cariera muzicala de peste 23 de ani. Nici un album Crematory nu se aseamana cu precendentul, iar noul material lansat in 2014, Antiserum, experimenteaza in zona de EBM/techno si completeaza sound-ul clasic al trupei. Pentru prima aparitie la ARTmania Festival ne asteptam sa ascultam un mix de piese vechi si noi.

Eluveitie si Diary of Dreams vor canta vineri, iar Crematory si Therion vor urca pe scena Vampires’ Den sambata, in premiera absoluta pe scena festivalului. In rest, multe muzici bune.

Informatiile depre bilete vi le-am dat aici.

Cum apar stiri noi, le public.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s