Kilipirim ?


kilipirimKilipirim, cel mai important targ de carte cu discount, va avea loc in acest an intre 19 si 23 Martie, la Galeria Dalles. Targul va fi deschis intre 10.00 si 20.00, iar intrarea va fi libera.

Organizat in centrul capitalei, in cadrul Salii Dalles, targul Kilipirim 2014 reprezinta o ocazie foarte buna pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.

Dar nu este vorba numai de atat! Avem si activitati pentru copii

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atat copiilor, adolescentilor, cat si cititorilor cu experienta: de la evenimente care au ca public-tinta pe iubitorii de literatura, la evenimente dedicate celor interesati de carti de popularizare.

La etajul Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.

Mai multe informatii gasiti pe pagina de Facebook a Kilipirim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s