2 Targuri de week-end: targul pentru pescari care spun adevarul si targul pentru calatori care nu vor sa cheltuiasca


expo-pescuit-pur-si-simpluTargul pentru pescari se desfasoara pana pe 16 Martie in Piata Constitutiei si Targul de Turism al Romaniei se va desfaura, tot in perioada 13-16 Martie, dar la Romexpo.

Expo pescuit pur si simplu deschide sezonul la pescuit, noutati si promotii. Adevarul vi-l spun!

Cel mai mare targ de pescuit si vanatoare din Romania isi deschide portile pe 13 martie, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Programul de vizitare este intre orele 10 si 18, iar pretul biletului este de 10 lei. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Evenimentul, aflat la cea de-a 13-a editie, reuneste intr-un singur loc pe cei mai mari importatori si producatori, dar si cele mai mari magazine cu echipament de profil. Si aceasta editie a targului aduce mii de modele de scule si accesorii pentru impatimitii de pescuit si vanatoare, sute de marci si produse prezentate in premiera. Nu vor lipsi, desigur, ofertele promotionale.

Sunt asteptati 20.000 de pescari.

Tot in perioada 13-16 Martie 2014, ROMEXPO va deveni destinatia tuturor celor care cauta vacante avantajoase.

Reducerile promise de operatorii din turism pornesc de la 10% si pot ajunge chiar si pana la 50% in cazul ofertelor Early Booking.

Desi Grecia, Spania, Turcia si Bulgaria raman in continuare printre destinatiile preferate ale romanilor – conform agentiilor de turism – opratorii au pregatit si destinatii exotice pentru acest an. Cei care vor sa viziteze India vor plati aproximativ 1.000 de euro de persoana pentru un sejur de 10 zile, iar un circuit de 9 zile in China porneste de la 900 de euro.

Ma tot intreb de ani de zile: nu cumva a devenit mai avantajos sa pleci cu last-minut-uri sau cu ofertele speciale din mijloc de vara decat cu Early Booking?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s