Ce se mai intampla prin muzica: Courtney Love a inviat, Queen moare, dar nu se preda, iar Prince are un par ca o casca


coldplay-8
Foto: celebrity-mania.com
Revista britanica NME a avut saptamana trecuta cateva stiri interesante, din care va impartasesc si voua cateva: Colplay lucreaza la cel de-al 6-lea album, la fel ca Linkin Park. Morrissey a fost mai prolific, il pregateste pe cel de-al 10-lea, iar Prince mai poate, incepe sa arate a bunic si are un par fabulos !
  • Mult prea celebra Coldplay lucreaza la cel de-al 6-lea album care se va numi “Ghost Stories” si va aparea pe piata in Mai 2014. Coperta prezinta o pereche de aripi al caror interior formeaza o inima franta. Ca sa fie clar pentru toata lumea care e targetul….
  • Prince, alaturi de trupa sa 3RDEYEGIRL, a lansat un nou single: “FUNKNROLL” si va lansa un nou album, numit “Plectrumelectrum”. A si cantat la Arsenio Hall Show in seara de 7 Martie, unde ne-a povestit si ca este enervat de cei care insista sa-l atinga pe cap si sa-i verifice parul.
  • Legendara trupa britanica Queen va pleca intr-un turneu american in aceasta vara cu vocalistul Adam Lambert, fost castigator al American Idol.
  • Nici Morrissey nu se lasa mai prejos. Asa cum am anuntat aici, in aceasta saptamana a anuntat ca la sfarsitul lui Iunie, inceputul lui Iulie 2014 este anuntat si cel de-al 10-lea, care se va numi: “World Peace Is None of Your Business” si va fi produs de Joe Chiccarelli (The Strokes, The Killers). Recent, Morrissey a anuntat ca va sustine 2 concerte in SUA cu doua concerte de deschidere mai putin obisnuite: Sir Tom Jones si Sir Cliff Richard. Showurile vor avea loc la Los Angeles Sports Arena pe 10 Mai si Brooklyn’s Barclays Center pe 21 Iunie.
  • Metallica, Motörhead, Corey Taylor si Anthrax sunt printre artistii care vor aparea pe un album-tribut pentru Ronnie James Dio, album ca va aparea pe 31 Martie 2014 si care va include cantece ale lui Dio. Va reamintesc, Ronnie James Dio ne-a parasit un pic in anul 2010.
Albumul “This Is Your Life” ii va mai avea ca invitati pe Scorpions, Tenacious D, Rob Halford si Killswitch Engage si se va incheia cu o inregistrare cu Dio cantand la pian “This Is Your Life”, melodia de pe albumul Dio din ’96, “Angry Machines”.

  • Trupa disco-alternativ-pop-rock sau ce-or fi Fall Out Boy a lansat noul videoclip pentru piesa “Rat A Tat” in colaborare cu Courtney Love.
Videoclipul este cel mai nou dintr-o serie de 11 intitulata “The Youngblood Chronicles” care-si propune sa creeze un video pentru fiecare dintre cele 11 melodii ale celui de-al 5-lea album de studio al trupei, aparut in 2013 si intitulat “Save Rock And Roll”.

  • Primul single de pe noul album Linkin Park se numeste “Guilty All The Same” si e facut in colaborare cu rapperul american Rakim.

Noul album Linkin Park nu este inca gata de lansare, iar Mike Shinoda promite fanilor ca cel de-al 6-lea album al trupei va fi diferit fata de precentul. Stim, asa zic toti! Intre timp, Linkin Park si 30 Seconds to Mars vor merge intr-un turneu prin SUA impreuna, in aceasta vara.

Muzici frumoase, va urez!
Advertisements

2 thoughts on “Ce se mai intampla prin muzica: Courtney Love a inviat, Queen moare, dar nu se preda, iar Prince are un par ca o casca

  1. Pingback: Metallica va canta un medley Rainbow, iar Corey Taylor face cover dupa “Rainbow In The Dark” (asculta coverurile) | Minds Under Construction

  2. Pingback: Asculta aici albumul-tribut Dio – “This Is Your Life” | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s