S-a rezolvat, nu se poate! The Smiths nu se va mai reuni niciodata


The-Smiths1Declaratia ii apartine producatorului formatiei, Stephen Street, care-a adaugat: “Nu sunt sigur ca este o situatie care poate fi rezolvata”.

Street, cel care-a produs ultimul album Smiths “Strangeways, Here We Come” si care-a mai colaborat cu Blur si Kaiser Chiefs, a vorbit cu NME despre zvonurile privind o posibila reuniune a fostilor membri The Smiths.

“Am citit autobiografia scrisa de Morrissey si mi-am zis: “Stii ceva? Nu sunt sigur ca este o situatie care poate fi rezolvata. E prea complicat. Ceea ce este pacat pentru ca exista un apetit extraodinar pentru ei si creste odata ce trec anii. Tineri care nici nu erau nascuti cand trupa canta inteleg de ce sunt atat de importanti. Dar sunt aproape convins ca acest lucru nu se va intampla (reuniunea)”.

MorrisseyHB30611Morrissey a anuntat recent ca va sustine 2 concerte in SUA cu doua concerte de deschidere mai putin obisnuite: Sir Tom Jones si Sir Cliff Richard. Showurile vor avea loc la Los Angeles Sports Arena pe 10 Mai si Brooklyn’s Barclays Center pe 21 Iunie.

Tot la sfarsitul lui Iunie, inceputul lui Iulie este anuntat si cel de-al 10-lea album al lui Morrissey, care se va numi: “World Peace Is None of Your Business” si va fi produs de Joe Chiccarelli (The Strokes, The Killers).

Cum va suna asta: Cliff Richard in deschiderea Morrissey ? Cred ca Mihai Constantinescu este invidios !

One thought on “S-a rezolvat, nu se poate! The Smiths nu se va mai reuni niciodata

  1. Pingback: Ce se mai intampla prin muzica: Courtney Love a inviat, Queen moare, dar nu se preda, iar Prince are un par ca o casca | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s