“Proud guy kissing his Oscar” – Jared Leto, vocalul 30 Seconds to Mars a luat un Oscar, iar in iulie va canta la Bucuresti


leto

Cu titlul “Proud guy kissing his Oscar”, pagina de Twitter a formatiei 30 Seconds to Mars publica o fotografie foarte frumoasa a lui Jared Leto, vocalul formatiei, actor ca formatie, castigator al unui Premiu Oscar la categoria “Cel mai bun actor in rol secundar” pentru pelicula ”Dallas Buyers Club”, in 2014.

Intre timp, noi asteptam sa vedem trupa 30 Seconds to Mars in concertul de pe 5 Iulie 2014, de la Romexpo, incepand cu ora 20.00.

30 Seconds To Mars si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” si in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

“Europa a devenit o a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de încantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventura“, spune Jared Leto. “Calatoria noastra in jurul lumii continua cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de pana acum”.

Componenta 30 Second To Mars:

  • Jared Leto (voce/ chitara)
  • Shannon Leto (da, e frati-su, tobe)
  • Tomo Milicevic (chitara/ clape)

Bilete la primul concert 30 Seconds to Mars la Bucuresti gasiti pe eventim.ro, iar pretul lor variaza intre 160,50 si 299,60 lei.

Vezi discursul lui Jared Leto cu ocazia castigarii Premiului Oscar pentru rol secundar:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s