Unde iesim in week-end-ul 1-2 Martie 2014


expoO expozitie interactiva vizitata de 5 milioane de oameni, Festivalul Filmelor de Oscar, concerte si piese de teatru si o groaza de Targuri de Martisor si de 8 Martie populeaza week-end-ul bucurestenilor.

The Robot Zoo – expozitia poate fi urmarita pana pe 27 Aprilie 2014

Spatiul expozitional din Baneasa Shopping City, gazduieste, incepand din 27 Februarie, The Robot Zoo, o expozitie de succes, ce a adunat de-a lungul timpului peste 5 milioane de vizitatori in toata lumea.

Opt animale de mari dimensiuni populeaza aceasta expozitie interactiva: cameleonul, rinocerul, calamarul, ornitorincul, o musca cu deschiderea aripilor de 3 metri, lacusta, liliacul si o girafa care intampina vizitatorii la intrare. Mecanica animalelor robotizate simuleaza partile corpului echivalentele animalelor reale . În interiorul robotizat, muschii sunt reprezentati de pistoane, plamanii devin saci de aer pentru ventilatie, iar un computer ia locul creierului.

Daca va e dor de Vita de vie, puteti merge la concertul acustic pe care trupa il sustine Sambata, 1.03.2014 in Mall Promenada, incepand cu ora 19.00.

Private Hell Club
din Centrul Vechi deschide primavara cu un concert Kamen/ Gothic, in seara de Sambata, de la 21.00. Pretul unui bilet este de 15 lei.

Kitaro are o activitatea artistica impresionanta, a obtinut Globul de Aur, un premiu Grammy si alte 15 nominalizari la Grammy pentru ”Cel mai bun album new age”. Kitaro a cunoscut succesul la nivel mondial in urma cu mai bine de treizeci de ani datorita stilului sau unic si a fuziunii intre mai multe culturi, tehnici si sfere de constiinta.
Daca va place genul, Duminica, 02 Martie 2014, sunteti invitati incepand cu ora 19.00 la un spectacol Kitaro la Sala Palatului.

Un tramvai numit dorinta” de Tennessee Williams, in regia lui Dinu Cernescu, se joaca in continuare la Teatrul Odeon, 1 Martie, de la ora 19.00.

Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurth” in regia Catalinei Buzoianu poate fi vazuta la Unteatru, Duminica 2 Martie 2014, de la 19.00.

De Festivalul Filmelor de Oscar 2014 am scris aici.

Targuri de Martisor si de 8 Martie sunt multe si am scris aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s