Spuneti NU martisoarelor chinezesti !


martisor targ

Avem multe targuri de Martisor si de 8 Martie in Bucuresti, bani ne mai trebuie si un pic de rabdare sa le vedem pe toate. Vedeti mai jos o selectie a targurilor la care puteti face cumparaturile de sezon in acesta perioada. Primavara frumoasa!

ILoveHandmade va invita sa va faceti cumparaturile de Martisor in cadrul targului ILoveHandmade ce se va desfasura pe 1 si 2 Martie, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, la Universitate si va invita sa spuneti NU martisoarelor chinezesti.

Dar spuneti odata! Iata o idee excelenta ! Chiar as dezvolta-o si v-as ruga la a spune nu nu numai martisoarelor chinezesti, ci si ingerasilor de ipsos, broselor cu strasuri sau chinezariilor si kitchurilor, in general. E adevarat, cu o floare nu se face primavara si tocmai d-asta la a nu cumpara martisoare din silicon nu indraznesc sa va indemn 🙂

Asadar, pentru ca nimic nu este mai frumos si mai personal decat un martisor lucrat manual si niciun cadou de Ziua Femeii nu poate fi mai potrivit decat un accesoriu unicat, pe 1-2 Martie 2014 (Sambata si Duminica), in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, la Universitate, vis-a-vis de Teatrul National, aveti de unde alege.

Evenimentul se va desfasura intre orele 10.00-19.00, iar intrarea in curtea muzeului va fi gratuita.

muzeul satuluiMartisoare crosetate, pictate si parfumate sunt doar cateva dintre ofertele cu care Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” din Capitala vine in intampinarea bucurestenilor la Targul “De Martisor”, care va avea loc intre 24 februarie si 8 martie, se arata pe site-ul muzeului.

Daca va plac insa mall-urile si nu puteti renunta la vizita saptamanala de la mall, atunci gasiti si acolo martisoare: de exemplu, la AFI Palace Cotroceni aveti, ca in fiecare an, Targ de Martisor si 8 Martie.

Mai este si Targul de martisor de la Hanul Manuc, targ care se va desfasura in perioada 28 Februarie – 2 Martie, iar biletul de intrare de 10 lei se transforma in voucher pe care il folositi la targ sau targuieli.

Sala Dalles nu se lasa mai prejos si vine si in acest an cu Festivalul Primaverii, in perioada 25 Februarie – 8 Martie. Coronite cu flori de primavara, accesorii handmade cu influente etno reinventate din tesaturi populare, bucati de postav, transformate in coliere si braie vesel colorate, decoratiuni, alaturi de o bijuterie din aur, argint sau pietre semipretioase aduse din indepartatele tinuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului sau de cosmetice create din ingrediente 100% natural asteapta sa fie cumparate si apoi daruite, la inceput de primavara.

Advertisements

One thought on “Spuneti NU martisoarelor chinezesti !

  1. Pingback: Unde iesim in week-end-ul 1-2 Martie 2014 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s