For The Love Of Fashion And Other Things


shreya-2In zilele de Sambata 22  si Duminica, 23 februarie, orele 12:00- 18:00, la The Vitange Pub, strada Smardan, nr. 43 (in centrul vechi al Capitalei), va asteapta produse unicat, handmade, pline de culoare si care dau o nota distincta, mult ravnita de fashioniste.

Echipa For The Love Of Fashion v-a pregatit o surpriza: in cadrul targului care se desfasoara in acest week-end, veti putea beneficia gratuit de sfaturi in materie de fashion si styling.

In cadrul acestui targ, veti putea gasi  cadouri inedite pentru cei dragi, toate lucrate manual, cercei din argint cu pietre semipretioase, coliere statement, posete, accesorii, tinute vestimentare, pe scurt o groaza de lucruri frumoase. Nici cei mici nu sunt discriminati, asa ca gasiti pentru ei decoratiuni din lemn, jucarii si hainute din cele mai diverse.

In plus, la eveniment vor lua parte artisti, dar si designeri de top, care va vor incanta simtul estetic prin calitatea produselor vestimentare, a incaltamintei, accesoriilor, bijuteriilor si decoratiunilor.

Totodata, veti putea achizitiona in exclusivitate tinute vestimentare din noile colectii ale tinerilor designeri, ceea ce nu-i de colo!

Basca, intrarea mai este si libera.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s