Concert Tori Amos, in Iunie 2014, la Bucuresti. Bilete: de la 95 lei


Tori AmosMediafax anunta astazi revenirea dupa 7 ani a lui Tori Amos in concert, pe 19 Iunie 2014, la Arenele Romane din Bucuresti.

Evenimentul este inclus in turneul de promovare a noului album, “Unrepentant Geraldines”, care va fi lansat in primavara acestui an, informeaza organizatorii, Emagic. “Unrepentant Geraldines” este cel de-al 14-lea material de studio al artistei si va fi lansat in primavara aceasta, urmand sa fie promovat printr-un nou turneu mondial, care va debuta pe 7 mai, in Dublin, si va include show-uri in Londra, Paris, Berlin, Amsterdam, Moscova, dar si Bucuresti.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti vor fi puse in vanzare vineri, pe http://www.myticket.ro, si apoi in magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si la casa de bilete a Salii Palatului. Biletele vor costa 95 de lei, 120 de lei, 150 de lei, 175 de lei si 245 de lei, in funcţie de distanţa faţa de scena.

Am descoperit-o pe Tori Amos in 1993, odata cu “Crucify” si “Cornflake Girl” si cu albumul “Under the Pink”. Intre timp i-am ascultat toate cele 18 albume scoase pana acum si-am topait in primele randuri, alaturi de prietena Adriana, la concertul de acum 7 ani. Are o voce  dumnezeiasca, un pian perfect si este mai frumoasa decat in pozele photoshopate. Sau era.

Mergem la concert, da?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s