Valentine’s Day Fair


targ galeria dallesIncepand cu 7 Februarie, aveti liber la cadouri, la Sala Dalles, zilnic, pana pe 14 Februarie, intre 10.00-20.00. La cumparat cadouri, desigur!

S-a umplut orasul si, mai ales, ecranul televizorului de inimioare rosii de plus. Plutesc, explodeaza, se transforma in floricele, se inrosesc si mai mult, dar ce nu fac! In cazul in care vedeti rosu in fata ochilor si sunteti terorizati de gandul ca vine Ziua Indragostitilor si n-aveti un cadou pregatit, atunci notati repede adresa targului unde puteti gasi multi comercianti pregatiti taman pentru asa ceva: Sala Dalles.
Parfumurile, cosmeticele, cafeaua si ceaiurile bio, produsele din inmiresmata Indie sau dulciurile glazurate din insorita Grecie, ciocolata cu migdale intregi sau ciocolata fara zahar (slava Domnului ca exista asa ceva!), bijuteriile si cate si mai cate va asteapta sa le cumparati si sa le oferiti apoi cu drag.
Sunt si concursuri pentru doritori, dar si workshopuri inchinate Zilei Indragostitilor, toate pana pe 14 Februarie, de la 10.00 la 20.00, iar intrarea mai e si libera.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s