Unde iesim in week-end: 7-9.02.2014


herIata ca revin si in aceasta saptamana cu cateva recomandari de evenimente interesante de prin oras. Daca aveti si voi alte recomandari, va asteptam sa luati parte activ la scrierea acestui articol. Va urez inca de pe acum un week-end placut!

Daca nu v-ati facut inca planuri pentru Sambata seara, poate iesiti la un concert Partizan, in Clubul Taranului, de la ora 21.00.
Sau poate sunteti matinali fara voie si alegeti sa mergeti cu copilul la teatru… Atunci aveti de ales intre Tom Degetel – Teatrul Tanadarica, Sala Lahovari (orele 10.00 si 12.00) si Punguta cu 2 bani, o adaptare dupa Ion Creanga realizata de Decebal Marin, o adaptare pe care o puteti urmari la Grand Cinema & More, incepand cu ora 11.00.

Centrul National al Dansului Bucuresti organizeaza, in lunile ianuarie-februarie, cursuri de dans contemporan pentru copii (4-7 ani, 8–11 ani) si pentru adolescenti (12–15 ani). Cursurile vor fi sustinute de coregrafele Vava Stefanescu si Silvia Calin.
Inscrierile se fac la adresa andreea.novac@cndb.ro pana vineri, 17 ianuarie, ora 16.00. Tot aici o sa va rog sa cereti date exacte despre plata si programul exact, in cazul in care cursurile vi se pare interesante.

Her  (vezi si poster)– un film care sambata trecuta a castigat unul dintre principalele trofee decernate de Sindicatul scenaristilor americani (Writers Guild of America/ WGA), impunandu-se la categoria “cel mai bun scenariu original” – poate fi urmarit si pe ecranele noastre, in acest week-end, la Cinema City Cotroceni, Sun Plaza, Elvira Popescu, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema.

Povestea din The Hobbit: The Desolation of Smaug continua cu vrajitorul si cei 13 pitici la Cinema City Cotroceni si Sun Plaza. Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s