Unde iesim in week-end: 30.01-02.02.2014


lupulPentru cei care s-au saturat sa stea in casa, s-au saturat de zapada, frig si coduri peste coduri comentate pe toate partile la televizor, avem cateva recomandari de iesit in oras cu prietenii, la un film sau concert sau cu copiii pentru wee-kend-ul care bate la usa.

Joi, 30 ianuarie 2014, incepand cu ora 21:00, Mihai Margineanu concerteaza la Hard Rock Cafe. Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 60 de lei (cu loc la masa) si 80 de lei Vip (cu loc la masa in fata scenei).
Tot la Hard Rock Cafe, dar Vineri, Pro Consul concerteaza in ultima zi de ianuarie, de la ora 22.00. Pentru concert sunt disponibile doua categorii de bilete: categoria 2 (loc la mese, in sala) – 40 lei si categoria 1 (loc la masa in fata scenei) – 60 lei. Tot pentru ziua de Vineri v-as mai recomanda si concertul Byron de la Teatrul de Arta (pret bilet 40 lei).

La capitolul filme aveti foarte multe de ales:
“Goana dupa alune” – dublat, un film de animatie si aventuri pentru copii mici si adulti mici ruleaza in acest week-end la Cinema City Cotroceni, Sun Plaza, Hollywood Multiplex, si Movieplex The Light Cinema, din Rahova.
12 ani de sclavie” – sigur o sa castige cel putin un Oscar, deci zic ca ar merita vazut – ruleaza in acest week-end, Sambata si Duminica la Movieplex si la fel si “Lupul de pe Wall Street”, o pelicula care a fost inceputa de Ridley Scott si continuata de Martin Scorsese – tot Sambata si Duminica.

Week-end placut, va uram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s