Dinozauri giganti din Argentina pentru toti piticii curiosi


In cazul in care aveti un pitic mare cunoscator in ale dinozaurilor sau un prichindel curios foc, nu pierdeti ultimele zile din dinoexpozitia “Dinozauri giganti din Argentina” pe care o mai prindeti pana la 2 Februarie la noul centru de expozitii Grand Cosmos din Baneasa Shopping City.

De ce Argentina neaparat? Foarte simplu! Pentru ca in ultimele decenii, Argentina a fost tara unde s-au realizat unele din cele mai fascinante descoperiri de fosile din lume. In anii ’90 cercetatorii au gasit aici ramasitele unui dinozaur de tip T-Rex, ce detine si in acest moment recordul de cel mai mare ierbivor descoperit vreodata.

Expozitia prezinta evolutia fascinantelor reptile in toate etapele existentei lor, de la cel mai mic dinozaur din perioada Triasic si pana la cele mai mari exemplare de la finalul Cretacicului.
Aveti posibilitatea de a vedea reconstituiri fidele ale dinozaurilor, alaturi de un numar de sase oase si fosile autentice.

Programul expozitional de la Grand Cosmos va continua in 2014 cu alte doua evenimente de amploare: “Robot Zoo”, o incursiune in lumea robotilor, urmata de „Planet Shark”, o expozitie ce aduce rechinii la Bucuresti. Dar despre ele, pe viitor, pe blogul nostru.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s